top of page

Stuur ons je getuigenis

Marc Brusselmans
 

"Topteam!!!
Bedankt Jill voor je kleuradvies.
Bedankt Michael, Paul, Tim en Manu voor het geleverde werk!!! 
Jullie zijn niet alleen aangename mensen...jullie professionaliteit is de kers op de taart en een voorbeeld voor velen."

Joy & Jean

"Michael and his team did a very professional job for us recently in our living room and hall. 

They painted all the walls and doors.  The biggest part of the job was painting the wooden ceiling in white. They took their time with the preparation work to ensure the end result was perfect. 

They were all very friendly and left the place clean and tidy at the end of each day. 

Jill made some very good suggestions concerning colours. 

We have already booked them for some more work in May. "

Ilse & Mario

"Beste Michael,

Hartelijk dank voor de uitgevoerde schilder- en behangwerken. Netjes op tijd en vooral met ‘n zeer hoog kwaliteitsniveau uitgevoerd. 
Ook het meedenken met betrekking tot het opnieuw inkleden van onze living heeft een positieve indruk achtergelaten.

En wat we ook enorm appreciëren is dat – zelfs na volledige betaling van de factuur – je zonder meer terugkomt om retouches te doen. 

Knap! Tof om met dit soort aannemers te werken!

 

Tot het volgende schilderwerk !"

Wolf Hertsens

"Om het in weinig woorden uit te drukken.. PERFECTIE! Na een eerste kennismaking wisten wij onmiddellijk dat wij aan het juiste adres waren. Het werk is super net afgewerkt! Wij konden na jullie vertrek niet geloven dat er hier reeds werken werden uitgevoerd. Het resultaat is magnific! Naar de toekomst toe werken wij enkel nog samen met Deco-line."

Gilberte Steenhout

"Hallo Michaël, proficiat met uw mooie website.

Ik wil dan ook even mijn mening kwijt over het prachtige werk dat u bij mij hebt uitgevoerd.  Ik ben supertevreden! Bovendien bent u een heel gedienstige jongen en het resultaat van uw werk was zeker zijn geld waard.

Nog veel succes gewenst met Deco Line!
De allerbeste groeten"

J. Schampaert en E. Cooreman

"Dank je wel Michaël, voor de opfrissingswerken en het herinrichten (schilder-, behang- en laminaatwerken) van een kamer op de bovenverdieping.

Dit alles werd met de grootste zorg en oog voor detail tot in de puntjes uitgevoerd! Ook op de overzichtelijke offerte en facturatie viel niets aan te merken.


Nog heel veel succes en doe zo zeker voort !"

De Valck Frans (Falko Hotel)
 

"Michael, Paul,
Het in korte woorden beschrijven is niet zo gemakkelijk, als hoteluitbater hoef ik jullie niet te vertellen dat ik reeds met heel wat vaklui heb samengewerkt, en daarom wil ik het niet nalaten om vooral Michael en zijn vader Paul niet anders dan met veel lof te zeggen, jullie doen dat FANTASTISCH.

Van de eerste contacten was er een goed gevoel wat betreft het bespreken en de planning. Jullie waren flexibel zodanig dat we niet hebben moeten sluiten, maar het belangrijkste was wel het mooie werk. Ik was fier, van zulke vakmensen hou ik.

Daarom Michael wens ik je nog een mooie toekomst."

Jessica
 

"Jullie schilderwerken werden met zorg besteed. Niet deden jullie enkel schilderwerken, maar gaven jullie ook raad en jullie oprechte mening.

Alles werd zorgvuldig afgeplakt en opgekit. Mijn appartement werd netjes achtergelaten. Een eerlijke balans tussen prijs en kwaliteit! Ik krijg volop complimenten over jullie werk en mijn prachtige molures!!! :)"

Kris Van Hove
 

"Magnifieke schilderwerken alsook tussendoor alles  proper achter gelaten.

Nogmaals knap werk, doe zo verder."
 

Luc Meert
 

"Michael,Dank je wel voor uw schitterend werk. Je kan direct zien dat er uiterst professioneel werd gewerkt.
Ik beveel U dan ook aan aan iedereen die schilder- en decoratiewerken wil doen."

 

Guy & Martine
 

"Bij deze wil ik jullie allemaal bedanken voor het mooie geleverde werk en het prachtig resultaat. 
Het advies dat we kregen van Jill was professioneel en neemt de tijd om te luisteren naar je wensen. Michael en zijn team hebben de werken tot in detail uitgevoerd.

Doe zo voort, jullie zijn een TOP-team"

Fam. Heymans
 

"Michael,

Het was zeer fijn thuiskomen zonder iets te moeten doen, netjes gekuist
+ super afwerking en meer gekregen dan we verwacht hadden!"

Sofie Hellinckx

 

"Dag Michael,

Prachtig resultaat! Ook wil ik zeker jouw team bedanken die de werken hier hebben uitgevoerd. Geen enkel moment hebben wij een gevoel van stress gehad, naar de toekomst toe zullen wij zeker nog samen werken! Ik wens jou nog heel veel succes en kan enkel zeggen doe zo verder.

groetjes"

Jessica

"Jullie schilderwerken werden met zorg besteed. Niet deden jullie enkel schilderwerken, maar gaven jullie ook raad en jullie oprechte mening.

Alles werd zorgvuldig afgeplakt en opgekit. Mijn appartement werd netjes achtergelaten. Een eerlijke balans tussen prijs en kwaliteit! Ik krijg volop complimenten over jullie werk en mijn prachtige molures!!! :)"

Luc Meert

 

"Michael, Dank je wel voor uw schitterend werk. Je kan direct zien dat er uiterst professioneel werd gewerkt.
Ik beveel U dan ook aan aan iedereen die schilder- en decoratiewerken wil doen."

Jan Van Hove

"Goed gewerkt mannen, proficiat.
Prijs en afspraken correct nagekomen.
Doe zo voort dan zal je nog veel mensen tevreden stellen."

Monique

"Beste Michaël, Hartelijk dank voor het prachtige werk dat jullie geleverd hebben in de trappenhal van onze appartementen. Reparaties en schilderwerk zijn keurig gedaan, alles is weer opgefrist en iedereen content. Vooral prijs/kwaliteit verhouding is heel goed, wat erg belangrijk is tegenwoordig!

Veel succes voor de toekomst!

Marleen

"Ik ben  heel blij met de schilder-en behang (opfrissingswerken) op de bovenverdieping. Heel correct en nauwkeurig te werk gegaan in de perfectie, oog voor detail. Dit doet enorm veel plezier.

Dikke proficiat voor het Deco Line team. Doe zo voort. Tot binnenkort."

Agnes Backaert

"Beste Michaël,

Van bij de eerste contacten had ik een goed gevoel. Mijn wensen werden ter harte genomen. Samen hebben we het project besproken - renovatie van de benedenverdieping tot de bovenverdieping -  nadien volgden de gedetailleerde offerte, de bespreking van de materialen en kleuren, de uitvoering en de afwerking.
 
Het resultaat is prachtig - ik geniet elke dag van de harmonie die er in huis heerst.  De ene buur bewondert de mooi geschilderde trap, de andere buur vindt vooral de keuken prachtig, sommige vrienden bewonderen het parket in de living, anderen hebben vooral oog voor de mooi geschilderde plafonds, de gang en de kamers.
 
Kortom, ik ben uiterst tevreden over het geheel, maar vooral over het sérieux van de vakman, die steeds klaar stond voor het beantwoorden van vragen,  voor het aanbrengen van ideeën, het geven van advies, voor het oplossen van problemen en voor de uitstekende uitvoering van de werken.
 
Dank zij Deco-line woon ik nu in een huis met een eigentijds en mooi afgewerkt interieur. Een zeer aanbevelenswaardige firma!"

Gilberte Steenhout
 

"Hallo Michaël, proficiat met uw mooie website.

Ik wil dan ook even mijn mening kwijt over het prachtige werk dat u bij mij hebt uitgevoerd.  Ik ben supertevreden! Bovendien bent u een heel gedienstige jongen en het resultaat van uw werk was zeker zijn geld waard.

Nog veel succes gewenst met Deco Line!
De allerbeste groeten"

 

Marc Hens

"Beste Michaël,
Met deze willen wij jullie bedanken voor het zeer professioneel werk dat werd afgeleverd voor de hernieuwing van onze 2 appartementen. Het was zeker niet makkelijk aangezien er verschillende vakmensen aanwezig waren op het werf, dat de timing zeer gespannen was en dat jullie zowel voor het verven als het leggen van laminaat (+alle andere bijhorende werken)  hebben gezorgd.
 
De coördinatie, timing en de kwaliteit van het geleverde werk is perfect. Ook zijn wij jullie dankbaar voor de zeer positieve aanpak aangaande alle extra werkjes waarmee wij jullie confronteerden en de goede oplossingen die jullie brachten toen er iets fout ging (wat onvermijdelijk is met een werf van deze omgang). Naast al deze concrete technische positieve ervaringen willen wij jou (Michaël) nogmaals duidelijk maken dat de keuze om met jou te weken (naast de vele andere offertes) doorslaggevend is geweest toen wij rond de tafel zijn gaan zitten. Het klikte onmiddellijk, het vertrouwen was aanwezig, de sfeer was aangenaam en wij zijn er voor gegaan.
 
Dit was een goeie beslissing!"

 

bottom of page